THE ULTIMATE STEEL COMPANY

powered

Rotterdam – De onderneming Sabo Boxtel is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot winnaar in de branche metaalbewerking . Met een zeer sterke positionering heeft Sabo Boxtel zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

Het bedrijf biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit kwalitatief zeer hoogstaande processen en diensten. In het algemeen wordt het bedrijf gezien als een van de leidende bedrijven binnen de branche. Het weet een uitstekende combinatie te vinden tussen zijn grote kennis van alle aspecten van metaalbewerking en zijn klant- en oplossingsgerichte aanpak. Hierdoor bereikt het bedrijf een grote mate van klanttevredenheid. De Nominatiecommissie ziet in Sabo Boxtel een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat het bedrijf met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Sabo Boxtel is in korte tijd uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in de branche. Door de grote expertise op het gebied van alle metaalbewerkingen onderscheidt het bedrijf zich in haar branche, hierdoor is Sabo Boxtel bij tal van gerenommeerde bedrijven de eerste keus. Het bedrijf heeft de beschikking over de modernste apparatuur en machines (met de recent aangeschafte Emco Hyperturn 95 draaibank als het paradepaardje), ook weet Sabo Boxtel het hoge kwaliteitsniveau in stand te houden of te vergroten door dit soort investeringen. En natuurlijk heeft het bedrijf de beschikking over vaklui c.q. specialisten om de klant goed te adviseren en de machines feilloos te bedienen, temeer daar de meeste opdrachten neerkomen op maatwerk. Het bedrijf is de topspecialist in het zo gehete ‘inductieharden’, een techniek om (kleine) onderdelen te harden door ze met een hoogfrequente stroom te verhitten en daarna gelijkmatig te laten uitharden. Dit doet het bedrijf naast zijn ‘standaard’werkzaamheden als draaien, frezen en boren. Met de nieuwe inductietechniek loopt het bedrijf absoluut voorop in Nederland. Dit soort innovatieve zaken zorgt er (mede) voor dat Sabo Boxtel toonaangevend is in zijn branche.

Positie in de markt

Sabo Boxtel is opgericht in 1947 en heeft zich gevestigd in Boxtel. In zowel Nederland als Duitsland en België is het bedrijf actief. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche valt op bij de Nominatiecommissie. Door uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continu in beweging is, is Sabo Boxtel zijn concurrenten vaak een slag voor.

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, alsook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

 

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

THE ULTIMATE STEELCOMPANY