THE ULTIMATE STEEL COMPANY

powered

CNC-draaier

Sabo Boxtel is op zoek naar een CNC-Draaier die zelfstandig kan programmeren met Siemens besturingssystemen. Woon jij in de buurt van Boxtel en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Sabo Boxtel is ’s Nederlands grootste speler op het gebied van inductie harden en bewerken van metaal. Voor onze metaalbewerkingsafdeling zijn we op zoek naar een ervaren draaier.

Er wordt van je verwacht dat jij zelfstandig kan programmeren aan een (of meer) bewerkingscentra. Hierbij ben jij zelf verantwoordelijk voor het programmeren en instellen van eenvoudige tot complexe onderdelen.

Functie-eisen

  • MBO opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbare opleiding
  • Je hebt uitgebreide ervaring als CNC-Draaier
  • Ervaring als frezer of andere verspanende technieken is een pré
  • Je bent nauwgezet, werkt als teamspeler, bent flexibel en gedreven
  • Je kunt meerdere opdrachten tegelijk verwerken
  • Het is een pré als je ervaring hebt met lean of soortgelijke productie verbeterende technieken

Bedrijfsomschrijving

Sabo Boxtel is ’s Nederlands grootste speler op het gebied van inductie harden en bewerken van metaal. De producten variëren van zuigerstangen, assen en bussen, tand- en kettingwielen, tot aandrijfassen en zuigerstangen. De aantallen variëren van enkelstuks tot grote series, maar zijn allen van hoge kwaliteit. Onze opdrachtgevers komen uit de aandrijftechniek, hydraulische industrie, recycling, offshore, papier- en landbouwindustrie, automotive en grondverzetindustrie.

Sabo is onderdeel van de HALEX-group. De zusterbedrijven van Sabo zijn elk eveneens toonaangevende producenten en dienstverleners van extrusiematrijzen en warmtebehandeling in Duitsland, Italië en Roemenië.

Locatie/Standplaats

Boxtel

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een veelzijdige uniek bedrijf, waar een collegiale, stimulerende sfeer binnen het bedrijf heerst. Salaris en soort contract zijn afhankelijk van kennis en ervaring. Uiteraard is er alle ruimte voor scholing en ontplooiing.

 

Wil je meer weten?

Bel Sabo Boxtel: 0411-673031

THE ULTIMATE STEELCOMPANY