THE ULTIMATE STEEL COMPANY

Franka Seijbel- van Geffen (1974) wordt de nieuwe general manager bij Sabo Boxtel B.V. Per 1 december neemt zij het stokje over van Johan van Beek.

Johan van Beek heeft zijn bedrijf op 1 mei 2016 verkocht aan de Halex-group, een bloeiende en ijzersterke groep met harderijen en matrijzenbouwers. Gevestigd door heel Europa.

De zoektocht naar een opvolger voor Johan van Beek heeft enige tijd in beslag genomen, maar op 1 maart dit jaar startte Franka Seijbel bij Sabo met een inwerkprogramma. Maand na maand kwamen er voor Franka nieuwe verantwoordelijkheden bij, en telkens deed Johan een stapje terug.

Op 6 oktober j.l., tijdens de uitgebreide viering van het 70-jarig bestaan van Sabo, bedankte Franka Johan voor zijn vele jaren noeste arbeid en sprak haar respect naar hem uit. Vanaf dat moment trad Johan alleen nog achter de schermen op. Per 1 december heeft hij zich volledig teruggetrokken uit de dagelijkse bedrijfsvoering.

Franka heeft de ambitie om Sabo te laten groeien. Ze wil de harderij verder professionaliseren, de hardingsmethoden uitbreiden en een vertegenwoordiger voor Sabo aanstellen om ook klanten buiten het bedrijf nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarbij wordt uiteraard samengewerkt met zusterbedrijven.  Franka: “Samen kunnen we ons hard maken voor een goed product voor onze klanten.”

Eerder vervulde Franka de functie van productiemanager bij scheepsschroevengieterij Van Voorden in Zaltbommel. In het verleden heeft Franka jarenlang als officier voor de Technische Dienst bij de Koninklijke Marine gewerkt.

Franka studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen.