Meer over HÄRTHA Group Company

CNC bewerking

Computer numerical control, of kortweg CNC bewerking, betreft de computergestuurde regeling van werktuigmachines. De CNC bewerking maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig voorwerpen te bewerken. De computerbesturing zorgt ervoor dat de freesmachine snel en maatvast de series kan bewerken. Iedere keer opnieuw.

Geavanceerde apparatuur

Voor de CNC bewerking maakt Sabo Boxtel gebruik van conventionele en geavanceerde CNC gestuurde machines. Zo beschikken wij als een van de weinige machinefabrieken in Nederland over apparatuur voor het boren van smeergaten vanaf een doorsnede van 6 mm tot wel 475 mm.

Brede expertise

Onze opdrachtgevers voor de CNC bewerking komen voornamelijk uit Nederland, Belgie en Duitsland. Hierbij zijn vooral de aandrijftechniek, hydraulische industrie, recycling, offshore, scheepvaart, grondverzet-, papier- en landbouwindustrie goed vertegenwoordigd. Hierdoor hebben wij onze expertise in zowel de breedte als in de diepte goed ontwikkeld.

Wilt u weten wat de CNC bewerking van Sabo Boxtel voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier.