Meer over HÄRTHA Group Company

CNC frezen

CNC, voluit Computer Numerical Control, is een manier waarop machines kunnen worden aangestuurd. De machine is slechts het begin. Bij CNC frezen komt zoveel meer kijken dan alleen het materiaal in de machine doen. Bijvoorbeeld materiaalkennis is van groot belang. Een echte CNC frezer weet exact wat er gebeurt wanneer een frees zich een weg door het materiaal baant.

De verschillende materialen

Een stukje kunststof reageert bij CNC frezen bijvoorbeeld anders dan een blokje aluminium of roestvrijstaal. De ervaren frezers van Sabo Boxtel zijn stuk voor stuk vakmensen. Zodoende kunnen onze specialisten het hele traject van CNC frezen voor hun rekening nemen.

Puur vakmanschap

Draaien, CNC frezen, boren of rondslijpen, onze vakmensen beheersen alle technieken. Daarnaast blijven ze door diverse opleidingen altijd op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen in het vakgebied.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor CNC frezen? Onze vakmannen staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0411-673031 of gebruik ons contactformulier.