Meer over HÄRTHA Group Company

CNC verspaning

CNC verspaning is een vorm van metaalbewerking. Een metalen product wordt vormgegeven door materiaal weg te snijden. De afvalstoffen die hierbij ontstaan worden spanen genoemd. Ondanks dat het aantal afvalstoffen vrij hoog kan zijn, heeft CNC verspaning een belangrijk voordeel: ook bij complexe vormen blijft de nauwkeurigheid erg constant.

De mogelijkheden

Sabo Boxtel kan diverse producten voor uw bedrijf te realiseren. Al dan niet door gebruik te maken van de mogelijkheden van CNC verspaning. Zo maken wij bijvoorbeeld zuigerstangen, assen en bussen voor graaf- en sloopmachines, tand- en kettingwielen, aandrijfassen voor grondverzetmachines, scharnierpennen voor sloopmachines en zuigerstangen voor hydraulische cilinders.

Een geautomatiseerd productieproces

Bij Sabo Boxtel is het productieproces grotendeels geautomatiseerd. Hierdoor zijn wij in staat om zeer effectief te werken. Of het nu gaat om CNC verspaning of om een andere werkwijze, onze vakmannen denken graag met u mee.
Wilt u meer informatie over onze CNC verspaning? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze vakmannen. Wij helpen u graag verder.