Meer over HÄRTHA Group Company

Draaien en frezen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar uw partner voor draaien en frezen? Bij Sabo Boxtel bent u aan het juiste adres. In onze moderne machinefabriek vindt u conventionele en geavanceerde machines. Sabo Boxtel beschikt over een capaciteit van 10 ton en een maximale lengte van 2.70 meter.

Series of enkelstuks

Draaien en frezen is bij uitstek geschikt voor kleine series of enkelstuks. Hierbij kunt u denken aan het vervaardigen van assen of reparatiewerk aan motoren. Maar Sabo Boxtel doet nog veel meer dan alleen dit. De producten die wij maken varieren in gewicht van 10 gram tot 5 ton. Deze worden in series van 1 tot 10.000 stuks gemaakt in de machinefabriek of de inductieharderij.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is uiterst effectief. Zo heeft u bij ons slechts te maken met een gesprekspartner. Daarbij is Sabo Boxtel een kleine organisatie met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig omgaan met uw vragen en wensen.
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van draaien en frezen? Bij Sabo Boxtel zit u goed. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek.