Meer over HÄRTHA Group Company

Inductieharden voor kwaliteit

Sabo Boxtel is in Nederland de grootste speler op het gebied van inductieharden en het bewerken van metaal. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Niet alleen vindt u bij ons producten van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs, ook denken onze vakmannen graag met u mee en kijken zij kritisch naar de beste oplossing voor uw vraag. Precies daarom zijn wij toonaangevend op het gebied van inductieharden en metaalbewerking.

Maatwerk voor groot en klein

Onze klanten kunnen zowel voor kleine als grote bestellingen bij ons terecht. Zo hebben wij een klant die per jaar een miljoen assen aanbiedt voor inductieharden. Voor Sabo Boxtel is dit geen enkel probleem. Maar ook voor enkelstuks kunt u gerust bij ons uw bestelling plaatsen.

Ons machinepark

Sabo Boxtel heeft een van de grootste machines voor inductieharden. En mocht uw product groter zijn dan onze machine, dan maken wij graag een aanpassing in ons proces omtrent inductieharden. Door gebruik te maken van innovatieve oplossingen, is geen vraag ons te veel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inductieharden? Via ons telefoonnummer of contactformulier kunt u eenvoudig meer informatie aanvragen.