Meer over HÄRTHA Group Company

Kunststof frezen

Frezen is een verspanende bewerking. Met behulp van een roterend gereedschap, de frees, wordt er materiaal verwijderd. De bewerking kan onder andere worden gebruikt om kunststof te frezen. Maar ook metaal en hout zijn geschikte materialen.

CNC regeling

Tegenwoordig wordt er voornamelijk CNC gefreesd. Dit houdt in dat de regeling van de werktuigmachines computergestuurd is. De computer maakt het mogelijk om producten als kunststof te frezen op een uiterst nauwkeurige manier. Daarnaast zorgt de computerbesturing ervoor dat de freesmachine op een snelle en maatvaste manier de producten kan bewerken.Kunststof frezen was nog nooit zo nauwkeurig.

Geavanceerde machines

Sabo Boxtel maakt gebruik van geavanceerde freesmachines. Hierdoor kunnen we kunststof frezen op een efficiënte manier, zodat er weinig materiaal verloren gaat. Uiteraard bent u ook verzekerd van een hoogwaardige afwerking. Want wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van kunststof frezen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.