Meer over HÄRTHA Group Company

De partner voor de landbouwindustrie

Bent u voor uw bedrijf in de landbouwindustrie op zoek naar een betrouwbare partner? Zoek dan niet verder. Bij Sabo Boxtel zit u altijd goed. Wij zijn gespecialiseerd in inductieharden en metaalbewerking zoals draaien, frezen, boren en rondslijpen. Daarnaast zijn vele bedrijven in de landbouwindustrie u voorgegaan. Hierdoor hebben wij veel kennis in deze bedrijfstak opgedaan.

De opties

Een van de mogelijkheden die wij de landbouwindustrie bieden, is het maken van een frees. Met de frees kan uw bouwland op een gemakkelijke manier bewerkt worden. Ook hebben wij veel ervaring in het leveren van diverse onderdelen voor verschillende machines voor de landbouwindustrie.

Onze historie

In 2007 vierde Sabo Boxtel alweer haar zestigjarige bestaan. In 1947 werd het bedrijf opgezet als producent van assen voor de landbouwindustrie. In de loop der jaren heeft Sabo Boxtel zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van inductieharden en metaalbewerking. Hierdoor weten diverse opdrachtgevers, van de landbouwindustrie tot aan de scheepvaart, ons te vinden.

Bent u werkzaam in de landbouwindustrie en wilt u weten wat Sabo Boxtel voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0411-673031.