Meer over HÄRTHA Group Company

Metaal harden door Sabo Boxtel

Sabo Boxtel is onder meer expert op het gebied van metaal harden. We leveren enkel producten van kwaliteit, tegen een altijd concurrerende prijs.

Wat maakt ons tot een expert?

Bij aanvang van een project rond metaal harden zoeken onze deskundige medewerkers naar de beste maatoplossing voor uw vraagstuk. Zo kan het eigenlijk nooit misgaan en bent u als klant bij het afronden van het project gegarandeerd tevreden.

Enkelstuks en grote series

U kunt bij ons zowel enkelstuks als grote aanvragen voor metaal harden doen. Sabo Boxtel is erop berekend beide typen aanvragen aan te kunnen. Hoe dat komt? We kunnen vrijwel iedere bestelling aan dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark, bestaande uit machines die uiteraard uiterst geschikt zijn voor metaal harden. Zelfs wanneer blijkt dat uw product te groot blijkt te zijn voor onze machines, kan het metaal harden toch doorgaan. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we hier namelijk innovatief genoeg voor.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom metaal harden? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. We horen graag van u.