Meer over HÄRTHA Group Company

Metaalbewerken door de expert

Sabo Boxtel is de marktleider op het gebied van metaalbewerken. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Het bedrijf, dat in 1947 werd opgericht, richtte zich van oorsprong op het produceren van assen voor de landbouwindustrie. Tegenwoordig is Sabo Boxtel vooral bekend als specialist op het gebied van metaalbewerken en inductieharden. Maar ook voor processen als diepgatboren kunt u bij ons terecht. Wij zijn van alle markten thuis.

De vele mogelijkheden

Metaalbewerken kan op verschillende manieren, zoals draaien, frezen, boren en rondslijpen. Sabo Boxtel biedt u al deze mogelijkheden aan. Onze vakmannen beheersen al deze technieken van metaalbewerken. Ook blijven zij door diverse opleidingen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het metaalbewerken.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over het metaalbewerken van Sabo Boxtel? Onze vakmannen helpen u graag verder en kunnen u alles over onze diensten vertellen. Bel ons eens vrijblijvend op telefoonnummer 0411-673031 of maak gebruik van ons contactformulier.