Meer over HÄRTHA Group Company

Rondslijpen en overige metaalbewerking

Het bewerken van metaal kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan draaien, frezen, boren, rondslijpen. Het is allemaal mogelijk bij Sabo Boxtel. Doordat onze vakkundige technici alle technieken van het metaalbewerken beheersen, bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

De opties

Voor het slijpen van cilindrische producten, is rondslijpen de meest geschikte methode. Voor het slijpen van bijvoorbeeld assen, maken wij gebruiken van uitwendig rondslijpen. Inwendig rondslijpen zetten wij in voor het naslijpen van producten als tandwielen. Daarnaast maken wij gebruik van centerloos rondslijpen. Dit doen wij voor het op diameter slijpen van cilindrische assen en pennen.

Altijd advies op maat

Mocht er bijvoorbeeld op het gebied van rondslijpen een nieuwe methode zijn, dan zorgen wij ervoor dat onze vakmannen hiervan op de hoogte zijn. Wij vinden het namelijk uiterst belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van innovatieve ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zodoende bent u bij Sabo Boxtel altijd verzekerd van advies op maat.

Voor meer informatie belt u vrijblijvend met een van onze deskundige medewerkers. Neem contact met ons op via telefoonnnummer 0411-673031.